Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@09:21:50 GMT

چرا «حضرت زینب» جز زیبایی هیچ ندید؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۹۷۸۷۳

چرا «حضرت زینب» جز زیبایی هیچ ندید؟

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، در بحار الانوار، علامه مجلسی، ج 45، ص 115 آمده است که بانو زینب کبری (س) در پایان عصر عاشورا می‌گوید: ما رایت الاجمیلا... به راستی چه سری در واقعه عاشورا نهفته است که بی بی زینب کبری (سلام علیها) که خود شاهد تمام دردها و خون‌های عاشورا بوده، جز زیبایی نمی‌بیند؟

حجت الاسلام محمد جواد زارع از روحانیون شاخص منبرهای محرم در بندرعباس در این زمینه به خبرنگار فارس می‌گوید: دانستن اسرار بلای کربلا رمز کلام حضرت زینب (س) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ما در انتهای زیارت عاشورا به سجده می رویم و شکر به جای می‌آوریم. به راستی رمز سجده شکر در انتهای زیارت عاشورا چیست؟ این که ابی عبداله مرتب در برابر سختی‌های کربلا به رضای خدا راضی است چون به اسرار بلا آگاه است.

وی با اشاره به حکمت ۱۴۵ نهج البلاغه بیان داشت: انسان اگر تشخیص حق و باطل را یافت، آنگاه دوستدار بلا می‌شود. امام صادق (ع) هم می‌گوید که بلا دوست ماست. بلا برای آنکه از بیرون می‌بینید بلاست ولی برای حضرت قاسم «اهلی من العسل» است. قاسم سلیمانی هم در وصیت نامه‌اش نوشته که ۴۰ سال بدنبال بلا دویدم چون او به سِر آگاه گشته است.

حجت الاسلام زارع همچنین گفت: خدا مومن را به بلا مبتلا می‌کند تا مومن بداند که چند مرده حلاج است. بلا انسان را به کانون توحید نزدیک می‌کند. یکی از اسرار بلا، تکلیف ساختن بر دیگر مومنان در مرتفع کردن بلای اوست و ما بلایی اعظم‌تر از مصیبت کربلا نداریم و این بلا، تکلیف ساز است و ما باید نسبت خودمان را با کربلا و عاشورا بدانیم.

وی با بیان این که حضرت زینب (س) اثرات آتی واقعه عاشورا را می‌بیند و به همین جهت جز رضایت پروردگار را زیبایی نمی‌داند و جز زیبایی هیچ نمی‌بیند نیز همین است، خاطرنشان کد: بواقع باید بدانیم که توصیف بلا کافی نیست که رضاشاه و ناصرالدین شاه هم توصیف‌گر عاشورا و کربلا بوده‌اند بلکه باید تکلیف خودمان را با فرهنگ عاشورا بدانیم و زیر بیرق حسین، عمل داشته باشیم و به آنچه حسین از ما خواسته، در طرفداری از حق، عمل کنیم.

حجت الاسلام زارع یادآور شد: ما در زیارت حارث داریم که «خدا لعنت کند هر آنکسی که به تنهایی امامش رضایت دهد». یعنی ما نباید نسبت به مسائل زمانه خودمان بی تفاوت باشیم بلکه باید نقشی فعال ایفا کنیم. اصلا جذابیت دین در این است که تکلیف آفرین باشد و ساحت زندگی و ساحت عبادت را در بگیرد.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: راز عاشورا اسرار عاشورا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا

حجت الاسلام سرائی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: سراسر زندگی استاد مطهری، در راستای احیای مجدد تفکر دینی و حیات بخشیدن به فرهنگ اسلام و مسلمانان سپری شد و او نه تنها به خرافه زدایی و جداسازی پیرایه‌های دروغین از آموزه‌های دینی می‌پرداخت، بلکه فرهنگ بان تیزبینی بود که هر جا می‌دید به آموزه‌ای از آموزه‌های اسلامی ایراد و اشکالی مطرح می‌کنند، آن ایراد را به طور کامل مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌داد، وسپس با توجه به مبانی اصیل اسلامی، خطای اشکال کننده را روشن می‌ساخت و غبار از چهره احکام و قوانین اسلامی می‌زدود.

حجت الاسلام سرایی افزود: استاد مطهری یکی از چهره‌هایی است که در احیای تفکر اسلامی، بیش‌ترین نقش را داشت و یکی از پرچم داران این بینش نوین اسلامی و آثار او قطعا جزو آثار بی بدیل وکم نظیریست که در تمامی زمینه‌های فرهنگی واجتماعی راهگشاست.

وی ویژگی بسیار مهم استاد مطهری، را برخورداری از غیرت دینی دانست عنوان کرد؛ پس از آن که او با پشتکار و تلاشِ بی وقفه، با آموزه‌های حیات بخش معارف الهی آشنایی کامل یافت و هرجاکه احساس کرد به اسلام جفا می‌شود، مردانه وارد میدان شد و با رعایت کامل موازین تحقیق و تحلیل علمی، منصفانه از احکام و اصول اسلامی دفاع کرد؛ و تا جان در بدن داشت، در دفاع از دین کوتاه نیامد.

حجت الاسلام سرایی با اشاره به تهدیدات منافقین در مورد شهید مطهری افزود:وقتی استاد مطهری، با تمام وجود، در دفاع از اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی، در عرصه‌های گوناگون سیاسی و فرهنگی به فعالیّت می‌پرداخت، تهدید‌های بسیاری متوجّه او می‌شد، امّا در برابر این تهدیدها، با خونسردی تمام می‌فرمودند: هر وقت خدا بخواهد ما را می‌برد، حالا اگر از طریق شهادت باشد، خیلی بهتر است.

در ادامه این مراسم از مربیان عقیدتی وهادیان سیاسی نمونه سپاه شبستر تجلیل بعمل آمد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • آلونسو شیک‌ترین گل تیمش را ندید!
  • نقطه عطف وارثان جبهه دفاع از حرم «حماسه خانطومان» است
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • برگزاری یادواره شهدای روستای امند
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • رونمایی از اسرار یک سیاره جهنمی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند