Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم عزاداری شب وفات حضرت زینب(س) روز چهارشنبه23 فروردین‌ماه با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن شریعت‌زاده پیرامون شخصیت حضرت در پایگاه بسیج شهیدان بهمن آبادی تهران با حضور عزاداران برگزار شد.
حجت‌الاسلام شریعت‌زاده ابتدأ درباره شخصیت حضرت زینب(س) گفت: طول زندگانی 56 ساله حضرت به جهت درس‌گیری از زندگی ایشان نقاط قابل بررسی زیادی را داراست اما اگر الگو و اسوه بین مردم نباشد و صرفا الگوی آسمانی شناخته شود نمی‌توان آن را یک شاخصه در تمام طول زندگی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اهل‌ بیت(ع) خود به عنوان یک الگوی تمام عیار بودند برای برداشت از زندگانی آنها باید به زندگی عمومی آنان توجه کرده و نیازی به توجه موارد خصوصی از قبیل عبادات نیست زیرا انسان های زیادی توان انجام چنین کار های را نخواهیم داشت.

شریعت زاده افزود: امیر‌المومنین(ع) در نامه‌ای که به عثمان ‌بن ‌حنیف‌ بصری نوشتند ذکر کردند که ای دوست ما! شما نمی‌توانید مثل علی باشید و کسی هم از شما درخواست این چنین ندارد و اینکه پسرم حسن هم چنین نیست ولی توقع می‌رود که در همه حال تقوای‌الهی را ترک نکنید.
استاد حوزه علمیه جلالی خمینی تهران گفت:: اگر کسی ادعای ظهور سبک زندگی علوی جامعه امروزی را دارد باید گفت سخت در اشتباه است زیرا چنین افکاری صرفاً یک ادعای بیش نیست، روزی امیر‌المومنین(ع) پسرش حسن را صدا زد و فرمود حسنم! خواسته‌ای از تو دارم چند وقتی است که قصد بیان آن را دارم و حتی این بارهم از ذکر آن منصرف شده‌ام، بعد از مدتی که نزدیک به شهادت حضرت شده بود فرزندش را مجدداً صدا زد و فرمود روزی از بازار کوفه رد می‌شدم مطبخ جیگری را دیدم و هوس کردم ولی دریغ از اموال کافی از خوردن آن منصرف شدم.
وی ادامه داد: امام حسن(ع) متعجب شد که پدرم چرا تا به حال به پسرت نگفته‌ای! با این حال خیلی زود این غذا را تهیه و آماده کرد و به حضور حضرت رسانید ولی در هنگام قصد خوراک حضرت امیر(ع) پیرمرد فقیری درب خانه را کوبید و امام حسن(ع) به سمت در رفت و حضرت با مطلع شدن از وجود فقیر این غذای گرم و آماده را به او داد!
شاگرد آیت‌الله مدرسی افزود: وقتی امام حسن(ع) دلیل اینکه چرا با وجود غذای دیگر در خانه این غذای گرم را به این نیازمند دادید فرمودند پسرم آیا آیه 20 سوره احقاف را نخوانده‌ای که فرمود خداوند روز قیامت عده‌ای را به جهت رو آوردن به سمت اموال ناب و اتفاق اموال بی ارزش به مردم مواخذه خواهد کرد، پس منم نمی‌‌توانم دچار چنین اتفاقی شوم.

شریعت‌زاده افزود: حضرت زینب(س) دختر چنین پدری است! پدری که از لذت بخش ترین لذائذ دنیای به راحتی تمام می‌گذرد و به کمترین آن قانع می‌باشد و وقتی زینب‌کبری(س) زیارت جدش را در مدینه قصد می‌کرد، پدرش دستور می‌داد یا حسن! نور چراغ های مسجد که در مسیر دخترم هست را کم کن! نمی‌خواهم کسی سایه بدن زینب مرا ببیند! آیا زنان و مردان امروز ما این چنین هستند؟
خطیب مشهور تهران در پایان گفت: یکی از دعا های که حضرت زینب‌(س) گاهی آن را زمزمه کرده و به وسیله آن از محضر حق درخواست کمک می‌کرد خصوصاً آن دعا را در شام عاشورا به نقل از امام سجاد(ع) در قنوت نافله های شب می‌خواند دعای مشلول است، این دعا داری عباراتی پر مغزو قسم های زیادی است و امید می‌رود محبین و زوار اهل بیت(ع) از این معجزه خصوصا در حرم ائمه غافل نباشند، زیرا به تعبیر اساتید اخلاق این دعا اکسیر اعظم خواهد بود.
محمد ایمانی‌مهر

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۵۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «احتضار» شامل عکس‌های سعید فلاح‌فر از شهر تهران است که در یک دهه گذشته عکاسی کرده و واجد نگاهی جامعه‌شناختی است. عکس های کتاب با تمرکز بر موضوع هویت، از منظر معماری و شهرسازی نیز قابل توجه است و موقعیت انسان را در شهر نشان می‌دهد. 

مراسم رونمایی و جشن امضای این کتاب با حضور؛ دکتر نوا توکلی‌مهر (معمار منظر و پژوهشگر شهری) عباس عرب‌زاده (عکاس و مدیر هنری کتاب) سید محمد طباطبایی ( ناشر) و سعید اسلام‌زاده ( روزنامه‌نگار و منتقد هنری) برگزار می‌شود.

کتاب «احتضار» در انتشارات «بط» منتشر شده و پس از مراسم رونمایی و جشن امضا در نمایشگاه کتاب هم عرضه خواهد شد. 

سعید فلاح‌فر (شاعر، عکاس و منتقد هنری) فارغ التحصیل رشته مرمت بناهای تاریخی، دکترای تاریخ هنر و درجه یک هنری در رشته عکاسی است و علاوه بر تالیفات تخصصی، نمایشگاه های متعددی از آثارش در ایران، فرانسه، تاجیکستان، گرجستان، کانادا و... برگزار شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • پایان تصویربرداری فیلم «ویلای موروثی»/ روایتی از زندگی یک باغبان
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • خداوند از معلمان و دانشمندان به عنوان لوح محفوظ نام می‌برد
  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد